sábado, 4 de junio de 2011

Entrevista


ENTREVISTADOR: Hola, t’agrairia que compartissis amb mi una experiencia educativa que hagis viscut com a professor de meditacio, en la que haguessis utilitzat TIC com a mediatitzadora del process, i amb l’objectiu que als destinataris els suposes un canvi en la menera com perceben certa situacio o enteniment (aprenentatge significatiu). En recordes alguna?
ENREVISTAT: Si. Des de fa anys que utilitzo internet per contactar amb persones interessades en el despertar de la consciencia. Contacto amb ells a traves dels videos que he penjat al youtube.

Com anomenaries la teva professio?
Meditacio de despertar la consciencia de la naturalesa d’un mateix.

Com titularies la part del teu treball que desenvolupes des de Internet?
Aportacions per facilitar el despertar de la consciencia del Ser.

Com descriuries el context educatiu o entorn en que treballes?
Treballo des de tot el mon, perque treballo des de internet. A vegades m’he trobat a Espanya, a vegades des de l’estranger estant, depen.  

I sobre les caracteristieques socio-economiques i culturals dels aprenents?  
No te importancia aquest tipus de caracteristiques, perque el tema es sobre la consciencia d’un mateix i la naturalesa del seu Ser. Es tracta de com estar en contacte amb la natualesa d’un mateix, d’estar en pau amb un mateix, i per aixo requereix interes i honestedat, i no pas la situacio socio-economica o cultural de la persona.

Quina edat tenien els aprenents?
Des de 16 anys en endavant.

Des de quina assingatura o area de coneixement treballes?
Sobre el experimentar-se en pau, en satisfaccio, a traves de ser mes conscient de la naturalesa verdadera d’un mateix i del funcionament de la ment.

Quina Tecnologia utilitzes?
Internet, youtube, e-mail i programa editor de videos I-movie, per fer els videos que penjo al youtube. 

Quants anys fa que treballes en aixo?
19 anys des de que vaig comencar amb el despertar de la consciencia. Llavors tenia 23 anys.

I que fas aquesta activitat des d’Internet?
4 anys.

Domines be els mitjans technologics que has comentat que utilitzes?
Si.

En el proces de gravar, editar i penjar el video a internet, et planifiques el com i que faras?
Si, busco un entorn adequat, com en la naturalesa … miro de que sigui un context agradable i bonic.

Et prepares previament el que diras al video?
Depen. Si m’estan entrevistant no planifico perque reponc a les preguntes que em venen donades. Si parlo jo, llovors em ve un tema al cap que em sembla interssant per exposar-lo, i que pot mostrar a la gent interessada la naturalesa de qui son realment. Llovaors, un cop gravat, l’edito seleccionant els trocos que em semblen millors i els penjo a internet per compartir-ho. 

Que t’esperes quan penjes el video a internet?
Espero que arribi al maxiam nombre possible de gent interessada en aquest tema i estar en disposicio, per tant poso el meu correu electronic per a que qui estigui interessat pugui contactar-me i aportar-los consciencia de la naturalesa de la ment i com experientar-se mes en amor i en pau.

El que tu fas, arriba a nivell local, estatal o tambe internacinoal?
Parlo ingles i espanyol, pel que les repercussions poden ser internacionals.

Alguns exemples?
he contactat amb gent de tota sudamerica, centre-america i Espanya, ja que els videos estan en Espanyol.  I tambe d’EUA.

Quines tecnologies utilitzes?
Els canals que he creat a youtube son: silencioyapertura / despertaralser / libreamor.
Tambe utilitzo el correu electronic i l’editor de pel.licules I-movie.

Perque vas decider utilitzar aquests mitjans?
Perque pot arribar a un ampli espectre de espais fisics en el mon, amb la comoditat de poder treballar des de casa, o des del pais on estigui.

Quin es l’objectiu general de l’activitat?
Aportar a la gent interessada consciencia de la naturalesa de si mateix i de com experimentar-se en pau, amor i satisfaccio.

T’has trobat amb dificultats en fer aquesta tasca?
Hi ha gent que preferiria estar al lloc on jo estic per poder contactar en persona. O problemes tecnis, per exemple que no puc accedir a un dels comptes que tinc al youtube per cavnis que han fet al sistema.

Els has pogut resoldre? com?
A la gent que volen que ens trobem en persona, seguim progressant on-line en la direccio del que ens interessa, que es aportant consciencia de la seva naturalesa, del funcionament de la ment i de com experimentar-se mes en pau, amor i satisfaccio. I acceptem la realitat tal i com es, de que la distancia es la que es i no la podem canviar.

Has necessitate d’ajuda externa, d’algu altre?
He rebut ajuda puntual d’alguns amics a l’hora de confeccionar els videos.

Quin es el rol dels estudiants i del professor durant ‘activitat?
Es individual i es un contacte entre la persona i jo. A vegades he recomanat algun llibre, pero es una sessio individual entre la persona i jo. Alguns d’ells es fan amics a traves del youtube, estan subcrits al mateix compte i cada vegada que pujo un video ells se’n enteren, s’ho parlen i s’ho comparteixen.

Creus que son explorados en elgun sentit? Com explicaries fins a quin punt son particeps i s’impliquen en el que estan aprenent?
Si que son totalment particeps. S’interessen en com funcionen internament, en perque a vegades s’experimenten en sufriment i en com allibrar-se d’aquest, per experimentar-se en pau, amor i satisfaccio. 

Quins canvis has observat en els aprenents? 
Observo que generalment comprenen millor la naturalesa de la ment, la naturalesa del seu Ser, i s’experimenten mes en pau.

Com descriuries el teu rol com a professor?
Com a facilitador o reflex de la consciencia de la naturalesa d’un mateix.

I el rol dels aprenents?
Actius perque estan escribint-me i preguntant-me, i interessats en descobrir la naturalesa d’un mateix.

Avalues el que aprenen? com?
Ells em communiquen si estan experimantant-se mes en pau. A traves de les prguntes que em fan me’n adono que van avancant en nivells de consciencia de si mateixos i de la ment.

El que tu valores principalment en l’avaluacio es si es senten millor o no?
La valoracio es sobretot des del nivell de consciencia que em fan les preguntes.
Que t’indica el nivell de consciencia?
Aquesta es una resposta infinita pq cada mail mostra diferents coses per valorar en quin nivell de consciencia sobre la naturalesa de si mateixos estan. Tot i aixi, en general, cada mail m’indica on els interessats en despertar la consciencia poden setar bloquejant-se.

Que vol die que poden estar bloquejant-se?
Que s’estan nublant, quan apareix la ceguera mental de reconeixer la seva naturalesa profunda.

Que has après fent aquesta feina? 
Que es possible profunditzar i compartir sobre la naturalesa de si mateix i de la ment a traves del correu electronic i del youtube. I que aixo te coses positives, com que a l’hora d’escriure he de ser molt mes breu, clar i concis que quan parlo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario